Werkwijze

 

Onze werkwijze en bijzondere voorwaarden noemen wij hierna ‘de Bijzondere Voorwaarden’. De Bijzondere Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst van Opdracht die u met ons sluit wanneer u zich online aanmeldt als mediator. Naast deze voorwaarden zijn de algemene voorwaarden van Steenbergen Advocatuur BV van toepassing. Onze bijzondere voorwaarden kunt u hier downloaden. Hierin vindt u alle informatie over onze diensten en prijzen. Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

Onze Bijzondere Voorwaarden zijn van toepassing op de gemeenschappelijke echtscheidingen, die u bij ons aanbrengt.

mediators welkom
 

Altijd inzicht in uw dossiers

 

altijd inzicht voortgang

U heeft altijd online inzage in uw dossiers, zoals de stand van zaken bij ons en bij de rechtbank. Wij digitaliseren alle stukken en deze staan altijd tot uw beschikking, waar u ook bent. U bent daardoor op elk moment up to date, u kunt alle relevante documenten inzien en printen ten behoeve van uw dossier en uw cliënten.

Dit geldt ook voor de facturatie. Onze declaraties kunnen online via iDeal worden betaald. 

 

Wij onderscheiden twee groepen mediators:

 

  1. De mediators die veel werkzaamheden zelf uitvoeren en ons alleen inschakelen voor de procedurele kant van de zaak. Deze mediators werken veelal op basis van een all-in prijs voor hun cliënten. Zij stellen onze basis diensten in combinatie met een laag tarief op prijs. Voor deze groep hebben wij het Basispakket ontwikkeld.
  2. De mediators die veel werkzaamheden aan ons overlaten en juridische vragen willen kunnen stellen. Zij prefereren een hoog serviceniveau in combinatie met een redelijk tarief. Speciaal voor deze mediators hebben wij het Comfortpakket ontwikkeld.

U kunt onze pakketten hier vergelijken.

twee pakketten mediators
 

Declaraties

 

twee pakketten mediators
Als mediator ontvangt u per ingediende zaak een korte bevestiging per mail. U kunt per zaak kiezen tussen Het Basispakket en het Comfortpakket.
Wij sturen onze declaraties alleen aan de mediators. Pas wanneer alle declaraties betaald zijn, zullen wij onze werkzaaheden voortzetten. Informeer uw cliënten hierover.

Wanneer u kiest voor het Comfortpakket, dan stellen wij voor iedere partij afzonderlijk een declaratie op. Deze declaraties sturen wij vervolgens naar de mediator. Wij versturen onze declaraties alleen per e-mail. Onze declaraties zijn eenvoudig online met iDeal te betalen.

Wij wijzen u op een extra betalingszekerheid in onze dienstverlening. Op uw verzoek kunnen wij de definitieve scheiding tegenhouden door de echtscheidingsbeschikking niet te registreren totdat uw cliënten uw facturen hebben voldaan. Daarmee voorkomt u onbetaalde facturen.
Inschrijven is gratis. U bent tot niets verplicht. Hoe u zich kunt inschrijven leest u hier


Aanmelden als mediator

Over Ons

Steenbergen Mediation Support is een onderneming van:

Steenbergen Advocatuur BV
Loosterweg 4b
2215 TL  Voorhout

T: 0252 225253
E:
KvK: 74462474

Op alle diensten die worden aangeboden op deze site zijn de 'Werkwijze, tarieven en voorwaarden' van toepassing alsmede onze Algemene Voorwaarden

­